1. Ejen Van Sewa

Mencari pendapatan sampingan? Anda tahu siapa nak guna van sewa? Nak kerja dari rumah sahaja? Boleh jawab panggilan? Refer pelanggan anda kepada kami. Kami beri insentif $$$. Syarat nak jadi ejen? Anda wajib sewa van sekurangnya-kurangnya sehari dengan kami. Nak bincang lebih lanjut? Whatsapp “EJEN VAN SEWA” ke  +6 019 3746422 (Kamil Propvan)

2. Pembekal Van Sewa

Anda ada van tetapi tersadai di garaj dan tak dapat disewakan? Hubungi kami untuk peluang menjadi pembekal van sewa. Kami perlukan lebih van untuk menampung permintaan yang bertambah dan banyak setiap hari.  Whatsapp “PEMBEKAL VAN SEWA” ke  +6 019 3746422 (Kamil Propvan)

Bagaimana ia berlaku? Anda ada van yang bersih dan baik. Kami ada pelanggan yang telah ditapis dan 99% selamat. Apabila kami tak cukup van, kami akan hubungi anda. Anda dapat sewakan van anda, kami dapat sediakan van kepada pelanggan kami. Ianya, situasi Menang Menang.

3. Pajak Van Dengan Kami

1. Konsep Pajak Van Baru

Pelabur yang berminat perlu mengeluarkan van baru dan pajak kepada kami.  Kami akan lakukan segala aktiviti pemasaran dan penjagaan van. Di akhir bulan, pembahagian keuntungan akan dilakukan. Sebagai contoh kita boleh laksanakan perkongsian 60% : 40%. Nak bincang lebih lanjut? 

Whatsapp “PAJAK VAN SEWA” ke  +6 0193746422 

2. Konsep Sambung Bayar Van

Van yang sedia ada tetapi sudah tidak mampu untuk membayar dan menjadi beban? Biar kami bantu.  Kami akan bayar semua kos bulan seperti installment, maintenance, insurans dan roadtax. Tiada pembahagian keuntungan melalui jualan setiap bulan. 100% keuntungan milik kami. Kami bantu anda keluar dari kesempitan membayar kos bulanan kenderaan. Nak bincang lebih lanjut? 

Whatsapp “SAMBUNG BAYAR” ke  +6 019 3746422 

4. Jual Van Kepada Kami

Anda ada van tetapi tak jalan?
Tiada masa nak pantau perniagaan van sewa anda?
Van ada masih elok dan tiada kerosakan?
Jual kepada kami! Kami bayar cash*! 

5. Kepakaran Kami

1. Jujur dalam berbisnes 
2. Pejabat yang selesa dan staff yang terlatih
3. Punyai sistem busines van sewa yang terbukti berkesan

 

Jom jadi partner kami hari ini >> NAK JADI PARTNER
Jom jadi partner kami hari ini >> NAK JADI PARTNER
Jom jadi partner kami hari ini >> NAK JADI PARTNER

Share