KAMI MENCARI INVESTOR & PEMAJAK VAN 

TENTANG KAMI.

PROPVAN.com sebuah syarikat sewaan van yang berpusat di Taman Permata, Kuala Lumpur. Kian hari permintaan van semakin meningkat menyebabkan kami memerlukan lebih van untuk dijalankan. Justeru, kami membuka peluang kepada tuan puan untuk menjadi investor atau pemajak di tempat kami. Van yang kami perlukan ialah

VAN YANG DIPERLUKAN.

Ekonomi:
1. Toyota Hiace Diesel
2. Komuter Joylong

Mewah:
1. Toyota Vellfire
2. Toyota Alphard
3. Hyundai Starex

RISIKO DAN PENYELESAIAN.

Tuan puan boleh senaraikan apa risiko yang bakal dihadapi. Suarakan kepada kami dan kami beri solusi. Kerana bagi kami risiko itu ada, tetapi ianya boleh dikurangkan. Kami kurangkan dengan mengamalkan system berkelas antarabangsa. Ya dengan mempraktikkan langkan-langkah penyewaan van yang ketat dan punyai prosedure tuntuan insuran yang berkesan.

BAGAIMANA PAJAK Van BERLAKU.

1. Konsep Pajak Van

Pelabur yang berminat perlu mengeluarkan van baru dan pajak kepada kami dengan pembahagian keuntungan melalui jualan sebanyak 70% : 30%. Pembahagian keuntungan 30% kepada pemajak dan kami mendapat 70%.

2. Konsep Sambung Bayar Van

Van yg sedia ada tetapi sudah tidak mampu untuk membayar atau menjaga. Kami cover semua kos bulan seperti installment, maintenance, insurans dan roadtax. Tiada pembahagian keuntungan melalui jualan setiap bulan. 100% keuntungan milik kami.

3. Partner
Van ialah tanggungjawab anda kos bulan seperti installment, maintenance, insurans dan roadtax semua nya tanggungjawab anda. Kami bantu anda pasarkan van sahaja. Tatkala  kami ada pelanggan yanng berminat dan tidak cukup van. Kami hubungi anda. Daftar dengan kami hari ini!

MODAL DAN KEPAKARAN KAMI.

1. Pemasaran van yang konsisten dan berkesan
2. Staff yang terlatih dan mesra pelanggan
3. Pejabat yang selesa khas untuk menyambut penyewa
4. Networking dengan jurupandu berlesan, wakil insurance, panel bengkel hebat dan penarik kenderaan.

SYARAT-SYARAT UMUM UNTUK MENJADI PEMAJAK.

1. Pemilik van harus tahu tujuan van ialah untuk disewakan
2. Umur van tidak lebih 4 tahun
3. Tiada kemalangan atau kerosakan major
4. Milage tidak melebihi 100k

Hubungi kami untuk lebih maklumat dan rundingan. Klik butang telefon atau call 0193746422.

Share