Kedai Bateri Kereta Dekat Dengan Anda

Tak boleh start kereta?
Bateri kereta anda kong?
Ke altenator je yang rosak?

Dapatkan FREE CONSULTATION dengan kami sekarang

Dapatkan kepastian sebenar dahulu sebelum tukar
Jika masih elok TAK PERLU TUKAR
Jika dah tak elok BARU TUKAR

Anda jimat duit, Kami lebih berkat
Berurusan dengan kami untuk perkhidmatan yang jujur dan cepat!

♥♥♥ Berurusan dengan kami untuk perkhidmatan yang jujur dan cepat ♥♥

 

♥♥♥  Whatapps atau Call Megat 01121131318

♥♥♥ Whatapps atau Call Megat 01121131318

♥♥♥ Whatapps atau Call Karim 01117582769

♥♥♥ Whatapps atau Call Karim 01117582769

 

KAMI BOLEH TUKAR SEMUA BATERI KERETA UNTUK MODEL

  • Perodua
  • Proton
  • Honda
  • Toyota
  • Mazda

*Untuk model yang lain call dulu dan kami akan advise yang terbaik

 

tukar bateri kereta kongtukar bateri kereta kong  tukar bateri kereta kong

tukar bateri kereta kong

tukar bateri kereta tukar bateri kereta

 

KENAPA NAK TUKAR BATERI DENGAN KAMI

Kami Datang Pasang (Pemasangan Percuma!)

  • Jimatkan wang anda. Usah membazir petrol untuk datang ke kedai bateri kereta. Kami datang kepada anda. Hanya call atau whatapps sahaja untuk set appointment dan kami sampai dengan membawa bateri kereta.

Harga Telus

  • Sebelum tukar bateri kereta kami akan maklumkan berapa harga bateri kereta. Dapatlah anda mencongak atau buat kira-kira untuk teruskan penukaran bateri kereta atau tidak. Tiada harga tersembunyi yang perlu anda keluarkan. Tiada juga paksaan atau penipuan sekiranya bateri kereta anda masih elok. Apa yang anda akan dapat adalah perkhidmatan yang telus dan servis yang terbaik.

Ambil Kesempatan

  • Kami benci orang yang ambil kesempatan ke atas kesusahan. Sebab itulah walaupun anda dalam keadaan terdesak sebab kereta tak boleh start, kami tetap kenakan harga yang telus dan murah.

Harga Bateri Kereta Murah

  • Dah dapat harga bateri kereta tapi tak kena dengan bajet? Kami ada beberapa pilihan untuk anda. Dari bateri premium sehinggalah bateri kereta yang murah semua ada. Sebut sahaja jenama bateri kereta seperti Amaron, Century, Varta dan Yokohama semua ada. Harga berbeza mengikut kualiti. Yang pasti setiap bajet anda ada bateri kereta yang sesuai. 🙂

Selamat Dan Professional

  • Follow IG kami untuk lihat ramai customer yang dah dibantu dan sangat berpuas hati. Kami mudahkan urusan anda dan pastikan keselamatan kereta anda terjamin. Hanya juruteknik yang terbaik di benarkan untuk menukar bateri kereta anda. Nak tukar bateri kereta ni pun ada skillnya tau. Bukan main tukar macam itu sahaja. Silap tukar chipboard kereta boleh rosak. Naya nak kena keluar duit baiki chipboard pula 🙂

Warranty Lama

  • Warranty ini sangat penting untuk menjamin duit yang anda keluarkan berbaloi. Battery yang kami bawakan adalah antara yang terbaik maka kami berani untuk beri warranty yang lama. Tempoh warranty adalah antara 12 bulan sehingga 18 bulan untuk memastikan pelaburan bateri anda berbaloi dan kereta anda dalam keadaan terbaik. Tak perlu risau lagi tentang bateri kong sebab jika ada apa2 berlaku dalam tempoh warranty ini kami akan datang kepada anda sekirnya berlaku sebarang masalah pada bateri kereta. Takkanlah anda nak tolak kereta pergi bengkel atau nak panggil bengkel datang? Sebab itu pastikan pilih kami untuk service tukar bateri kereta kong. 🙂

Trade In Bateri Lama

  • Dapatkan lebih penjimatan apabila tukar bateri lama kereta anda. Kami beli dengan harga yang tinggi.

Bayaran Mudah

  • Tak ada wang cash? Nak ke bank kereta pula dah tak boleh start. Usah risau. Selain cash;
    kami terima pembayaran melalui kad debit/kredit dan bank transfer.

 

♥♥♥ Whatapps atau Call Karim 01117582769

♥♥♥ Whatapps atau Call Karim 01117582769

♥♥♥  Whatapps atau Call Megat 01121131318

♥♥♥ Whatapps atau Call Megat 01121131318

 

kedai bateri kereta murah kedai bateri kereta murah bateri kereta murah bateri kereta murah

 

BAYANGKAN PERASAAN ANDA SETELAH PEMASANGAN BATERI KERETA SIAP

  • Gembira kerana kereta dah boleh start
  • Tersenyum kerana anda boleh sambung perjalanan ke pejabat atau ke destinasi pilihan
  • Teruja setiap kali memikirkan apalah jadinya jika masalah belum selesai
  • Seronok kerana kereta ada tiada masalah major
  • Puas hati kerana wang yang dibayar berbaloi dengan servis yang terbaik
  • Senang hati sebab anda boleh matikan dan start kereta tanpa masalah

 

APA KATA PENGGUNA 5 BINTANG KAMI

En. Rosyam, (Pegawai Kerajaan) – Propvan Baterimu menyelamatkan hari saya. Pagi ni apabila bangun kereta tak boleh start. Saya kena keluar awal ke pejabat sebab ada meeting tapi kereta pula tak boleh start. Pening dibuatnya. Nasib baik kawan pernah kenalkan dengan mereka. Saya terus call dan set appoitment. Tak sampai 30 minit mereka sampai dan bateri kereta siap ditukar. Alhamdulillah. Gembiranya saya.

Puan Siti, (Guru) – Saya memang tak tahu apa langsung tentang kereta. Setakat isi minyak dan pump angin tayar reti. Yang lain semua hubby uruskan. Nak di jadikan cerita, kereta saya tak boleh start. Saya panik. Tup tup guard datang. Mungkin dia nampak muka saya yang dah pucat dan berpeluh-peluh panas. . Guard tanya apa masalah. Saya jawab kereta tak boleh start. Dia pun cek dan cakap oh ini bateri kereta. Lepas tu dia kenalkan dengan Propvan Baterimu, saya pun call dan dapat FREE consultation dengan mereka. Lepas mereka terangkan baru saya faham dan terus book appoitment sebab harga bateri murah. He he.. Guard kenalkan saya dengan Propvan Baterimu, sekarang saya pula nak kenalkan mereka kepada anda. Go Propvan Baterimu!

Tuan Haji Ramli (Bisnessman) – Kereta saya tak boleh start. Saya pun apa lagi. Google la sebab memang tahu ini masalah bateri kereta. Jumpa Propvan Baterimu dan set appointment. Tak lama kemudian mereka sampai. Saya suka servis yang bagus dan laju macam ini. Selaku bisnessman saya yakin jika mereka kekalkan sikap yang hebat, mereka mampu pergi jauh. Tahniah anak muda. Semoga success.

 

♥♥♥ Whatapps atau Call Karim 01117582769

♥♥♥ Whatapps atau Call Karim 01117582769

♥♥♥  Whatapps atau Call Megat 01121131318

♥♥♥ Whatapps atau Call Megat 01121131318

Share