Adakah Anda Sedang Mencari Van Sewa Yang Murah Dan Selesa?

Anda di tempat yang betol. Jom buat tempahan dan sewa van dengan propvan.com hari ini. Kami menyediakan perkhidmatan sewa van murah area Kuala Lumpur dan Selangor. Tak perlu nak bersempit-sempit. Tak perlu pinjam kereta kawan. Sewa sebuah van sudah cukup besar untuk menampung bilangan penumpang yang ramai. Kalau penat boleh bergilir-gilir pandu van sewa. Tidaklah penat kalau seorang saja yang memandu kan.

Terdapat pelbagai jenis van untuk disewa. Sewa van hiace 11 tempat duduk, sewa van komuter 15 tempat duduk atau pun sewa MPV mewah. Van sewa ekonomi  lebih murah tapi kalau anda ada bajet yang lebih apa kata sewa sahaja MPV mewah macam Hyundai Strarex atau pun Toyota Vellfire. MPV mewah ini sangat yang sesuai untuk business trip atau pun event syarikat. Kelihatan mewah dan lebih bergaya.

Walaubagaimanapun, van ekonomi sudah memadai dan cukup selesa untuk kegunaan biasa. Aircondnya cukup sejuk. Kerusinya cukup luas. Penggunaan minyak pula cukup minimum. Kalau nak pusing-pusing Malaysia ni memang tiada masalah. Lancar sahaja van meluncur.

Anda hanya perlu tempah awal untuk elakkan van dah habis di booking. Jika tempahan dibuat lebih awal, anda berpeluang dapat harga sewa van murah sangat. Kebarangkalian van untuk habis di booking juga kurang.

“Berapa awal?”

Seawal seminggu cukup elok.

Tapi kalau musim cuti sekolah atau pun cuti-cuti Am. Kami cadangkan anda buat booking seawal 2 minggu – 1 bulan.

Syaratnya Untuk Sewa Van Dengan Kami Mudah Sahaja.

Anda hanya perlu whatsapp kami;

  1. Lesen memandu yang sah
  2. Kad pengenalan
  3. Kad bisnes*
  4. Bil air
  5. Bil elektrik

Di Mana Kami Beroperasi?

Area Selangor; Sewa Van Di Selangor

  1. Taman Permata, Ulu Klang / Ampang
  2. Seksyen 1, Bandar Baru Bangi

Area Kuala Lumpur; Sewa Van Di Kuala Lumpur

  1. Taman Maluri, Cheras

Nak datang lihat van pun boleh. Hanya maklumkan kepada kami tarikh dan masanya. Nak senang boleh lihat gambar di SINI. Sama sahaja keadaannya dan bentuknya.

Kadar Sewaan Minimum.

Sewaan minimum ialah satu hari dengan kiraan 24 jam. Anda boleh sewa van kami untuk tempoh satu hari, satu bulan mahupun satu tahun.  Contoh kiraan satu hari (24 jam) ialah;

  1. Waktu ambil: 8am
  2. Tarikh ambil: 10.12.17
  3. Waktu pulangkan: 8am
  4. Tarikh pulangkan: 11.12.17

Hubungi kami segera untuk mendapatkan perkhidmatan sewa van murah area KL. Klik link whatsapp di bawah sekarang;

Perkhidmatan Van Sewa Ada 2 Kategori.

Kategori 1: Sewa van pandu sendiri.

Van akan dipandu oleh anda sendiri. Adalah menjadi keutamaan kami untuk menyediakan van yang selesa dan selamat untuk pelanggan-pelanggan kami. Oleh itu, van yang disewa akan dipastikan berada dalam keadaan yang baik dan bersih untuk keselesaan anda. Aircond van sewa pula sejuk dan nyaman. Kami juga boleh dihubungi 24jam sekiranya berlaku apa-apa kecemasan atau hal yang tak diingini.

Semua van menggunakan gear manual (M). Jika mahu yang automatik (A) boleh sewa MPV kami seperti Hyundai Starex dan Toyota Vellfire.

sewa van murah

sewa van

Hubungi kami di link whatsapp di bawah untuk pemilihan sewa van murah di Selangor. Hubungi kami segera di;

Kategori 2: Sewa van dengan pemandu.

Van akan dipandu oleh pemandu kami. Van ini kategori van persiaran. Van persiaran ada 10 sehingga 17 tempat duduk. Pemandu van sewa kami semuanya amat professioanl dan terlatih. Sebutkan kemana sahaja anda nak pergi di Kuala Lumpur dan Selangor.  Semuanya mereka tahu.

Antara tempat menarik  untuk anda lawati adalah KLCC, KL Tower, Berjaya Times Square, Batu Caves Bukit Bintang, Aquaria KLCC, Petaling Street, Taman Rama-Rama Kuala Lumpur, I-City Shah Alam dan Putrajaya.  Bagi yang suka ke tanah tinggi, anda boleh sewa van ke Genting Highland ataupun pilih van sewa ke Cameron Highland. Tak cukup dengan itu, kami juga menawarkan servis sewa van ke KLIA/KLIA2.

van sewa

van sewa

Hubungi kami di link whatsapp di bawah untuk pemilihan sewa van murah di Kuala Lumpur. Kami sedia menerima sebarang pertanyaan daripada anda. 

Pilihan Van Sewa Terbaik Untuk Anda.

Nak tahu van jenis apa yang kami ada tawarkan? Jom mulakan dengan melihat van Hiace ini. Van sewa Hiace sesuai untuk perjalanan beramai-ramai dengan bajet yang terhad.

Nak Sewa Van Hiace? Klik gambar van Hiace untuk melihat lebih gambar

sewa van murah

Harga Sewa Van Hiace 11 Tempat Duduk

Harga Sewa Hiace Murah – Toyota Hiace 2.5 (M) Diesel / Petrol

  • Sewaan harian (1-3) hari = RM350/hari
  • Sewaan harian (4-6) hari = RM300/hari (Jimat RM50-250)
  • Sewaan mingguan (1) minggu = RM2100/ (Jimat RM350)
  • Sewaan bulanan (1) bulan= RM4200/ (Jimat Banyak Sangat!)

Nak Sewa Van 15 Seater? Klik gambar van Komuter untuk melihat lebih gambar

sewa van murah

Harga Sewa Van Komuter 15 Tempat Duduk.

Harga Sewa Komuter Murah – Joylong Era Komuter 3.0 (M) Diesel / Petrol

  • Sewaan harian (1-3) hari = RM450/hari
  • Sewaan harian (4-6) hari = RM400/hari (Jimat RM50-250)
  • Sewaan mingguan (1) minggu = RM2700/ (Jimat RM350)
  • Sewaan bulanan (1) bulan= RM5400/ (Jimat Banyak Sangat!)

Nampak tak berapa murahnya harga sewaan yang dikenakan. Kalau ambil yang paling murah, van hiace 11 seater tu, baru RM35 sehari kalau dikongsi oleh 10 orang.  Selain dari itu dengan menyewa van ini, anda boleh berkongsi kos petrol, tol dan parking.  Anda juga dapat menjimatkan kos penyelenggaraan kenderaan sedia ada anda. Parking sahaja di rumah. Sewa van lebih berbaloi jika anda nak bergerak ramai.

Perjalanan juga menjadi lebih menyeronokkan kerana semua dapat berkumpul bersama dalam satu kenderaan. Wow. Semuanya menyeronokkan, jimat dan murah.

Baru dapat bonus? Ada bajet lebih? Apa kata anda pilih kenderaan sewa yang lebih selesa dan mewah sikit, kan?  Dengan harga sewaan serendah RM550 sehari, anda boleh menyewa MPV mewah seperti Hyundai Starex atau Toyota Alphard.

Nak Sewa Starex Murah? Klik gambar Starex untuk melihat lebih gambar

sewa van murah

 

Nak Sewa Alphard Murah? Klik gambar Alphard untuk melihat lebih gambar

sewa van murah

 

Nak Sewa Vellfire Murah? Klik gambar Vellfire untuk melihat lebih gambar

sewa van murah

 

Pernah tak anda merasa teruja melihat MPV mewah ini. Melihat rupa bentuk body MPV yang cantik dan moden memang akan membuatkan hati para lelaki terutamanya menjadi tak keruan kan. Nak beli mahal pula. Alahai, tahan sahaja keinginan dalam hati.

Tetapi..

Kenapa tak sewa sahaja?

“Tak mahal ke nak sewa MPV jenis Toyota Vellfire ini?”

Jawab kami.

“Ianya berbaloi dengan nilai yang anda akan peroleh.”

Bayangkan pengalaman apabila berada di dalam Vellfire ini. Merasai kedinginan penghawa dinginnya, duduk di atas kelembutan sofanya sambil mendengar alunan lagu yang diputarkan di dalam MPV mewah ini. Memang satu pengalaman yang tak boleh dilupakan. Telah ramai pelanggan-pelanggan kami yang menyewa Vellfire untuk kegunaan majlis perkahwinan, event koperat dan percutian mewah. Yang sewa semasa cuti sekolah pun ada, balik kampung dengan Vellfire. Terlopong mata orang kampong memandang. Tapi jangan riak ok. Ingat, tujuannya untuk keselesaan yang optimum. Kalau bawa mak ayah naik Vellfire tentu mereka senyum sampai ke telinga. Apalah sangat harga sewa Vellfire ini, baru RM750/hari. Kalau sewa banyak hari boleh kurang sehingga RM700/hari. 

Mahu Sewa Mpv Ini Sekarang? Klik Link Whatsapp Di Bawah Sekarang;

Harga Sewa Van Murah. Tapi Masih Nak Booking Last Minit? Baca Kisah Salman Sampai Noktah Akhir.

Cuti sekolah lambat lagi.

Chinese new year lagi 2 minggu.

Hari raya puasa lagi 1 bulan.

Tunggulah dulu. Lambat lagi ne.

Inilah Salman. Salman suka bertangguh.

“Aku nak sewa van cuti sekolah ni.. Mana nak cari van sewa area KL yang murah ye?” – Salman

Memang niat Salman nak bawa keluarganya pergi bercuti ke Cameron Highland pada cuti sekolah kelak. Keluarga Salman besar, campur dengan keluarga adiknya pula. Ada juga dalam 10 orang. Ini kalau nak naik kereta paling kurang kena pakai 2 biji. Lebih jimat kalau sewa van sahaja fikir Salman. Minyak dan tol bayar sekali je. Van pula tentu gagah nak panjat Cameron Highland nanti. Keselamatan lebih terjamin Salman terus bermonolog.

Masalahnya…

Salman tak tahu nak cari van sewa ni dekat mana. Esok lusa dan nak pergi, van masih belum jumpa. Puas Salman cari van sewa masih tak jumpa. Semua van sewa di Kuala Lumpur dah habis dibooking. Van sewa di Selangor pun Salman dah try. Semua habis.

Salman buntu. Salman jadi tak keruan. Cuti dah apply van sewa pula tiada. Meremang bulu roma memikirkan untuk cancel trip keluarga ke Cameron Highland. Tak sanggup Salman untuk terus memikirkannya. Isteri dan anak-anak dah tak sabar nak ke Cameron Highland ni. Balik kerja je anak-anak mesti tanya.

“Abah bila kita nak ke Cameron Highland ni.”

Tak kan nak cancel pula. Ini tak boleh jadi. Salman nekad. Dia mesti cari van sewa sampai jumpa.

Tanpa buang masa, Salman pun tanya kawan-kawan satu office. Habis dari makcik cleaner sampai ke bos tempat Salman kerja kena semua ditanya.

“Mesti cari van sewa sampai jumpa!”

Fikir Salman dalam hati

Setelah sesi soal menyoal. Salman mendapat khabar gembira. Kali ini Salman bernasib baik. Salman dapat contact van sewa dari  kawannya, Najib. Najib pernah sewa van murah dengan propvan.com. Mereka ada banyak van. Najib minta Salman cuba cek van sewa dengan mereka.  Van mereka bersih. Aircond sejuk. Support kecemasan 24 jam.  Itu yang Najib berani recommend.

Tanpa buang masa lagi. Tak nak bertangguh lagi. Salman terus call dan set booking van sewa.

“Ini memang syarikat sewa van murah yang Najib recommend.”

Mesti okay fikir Salman tanpa ragu-ragu tanpa fikir panjang.

Tak sampai 2 minit Salman dah selesai booking van sewa. Salman bukan kepalang, dicanang satu office tentang kejayaan dia tempah van sewa. Dalam group whatsapp, bertubi-tubi Salman ucapkan terima kasih kepada kawan-kawan yang share contact van sewa.

Hari ini Salman sangat gembira. Salman dapat cari van sewa. Tentu keluarganya gembira kerana dapat ke Cameron Highland cuti sekolah nanti.

Anda nak jadi macam Salman?

“Jangannn.”

Booking awal untuk elakkan sakit kepala tak jumpa van sewa.. He he he..

Begitulah.

Awas jangan tiru kisah Salman kalau tak sanggup kecewa.

“Baiklah. Saya tak nak bertangguh.”

“Saya nak sewa van sekarang juga!”

Jika begitu. Jom buat booking segera. Whatsapp kami di

Dan nyatakan;

  1. Waktu ambil:
  2. Tarikh ambil:
  3. Waktu pulangkan:
  4. Tarikh pulangkan:
  5. Jenis van

Kami akan balas whatsapp anda dengan kadar segera. Jika van masih ada pada tarikh yang anda nyatakan anda boleh buat pembayaran booking untuk kami lock nama anda dalam sistem tempahan kami.

Kalau Dah Booking Tapi Nak Cancel Bagaimana Pula?

“Bagaimana ya cik? Booking burn ke?”

Ini bergantung kepada tempoh masa cancel.

Jika dua hari sebelum kira burn. Kalau awal seminggu boleh runding. Walaubagaimanapun, jika musim cuti sekolah. Booking tak akan dikembalikan. Ini untuk memastikan, hanya pelanggan yang betul-betul nak pakai van sewa sahaja buat booking.

“Tapi, jangan bimbang.”

Kami cari rezeki halal sahaja. Kalau anda ada kecemasan dan terpaksa batalkan booking van. Beritahu kami. Kita bincang. Kita capai kata sepakat. Ada masanya kami akan refund 100%.

Berapa Jumlah Booking Van Sewa?

Murah jeee tau untuk booking van sewa murah ne. Booking adalah serendah RM100 sahaja.

“Tak booking tak boleh ke encik?”

“Kami bayar masa ambil van nanti sahaja.”

Kami tak galakkan. Kerana, van sewa adalah first come basis. Siapa buat pembayaran dahulu. Dia yang punya.

Adalah tidak adil bagi kami apabila kami dah sediakan van tapi pelanggan tak datang ataupun cancel. Sedangkan, jika kami sewakan kepada pelanggan lain kami dapat buat jualan pada hari tersebut.

Di ulangi, booking van sewa kuala lumpur ini tak banyak. Serendah RM100 sahaja tau.

Mahu Sewa Van Murah Hari Ini? Klik Link Whatsapp Di Bawah Sekarang;

Van tak cukup besar? Anda perlu lebih ruang? Klik link whatsapp di bawah untuk sewa bas;

Hanya dengan satu pertanyaan bandingkan harga dari ratusan pengusaha bas sewa.

  • Atau email ke reservation.propvan@gmail.com

Bas Sewa Lengkap Dengan;

  • Berhawa dingin
  • 33-44 tempat duduk (VVIP seat pun ada)
  • FM radio
  • Pemain Cd, Dvd dan Usb
  • Set karaoke
  • Tingkap bertirai (sejuk je dan tak panas)
  • Pemandu yang berpengalaman dan berdisiplin
  • Kondisi  bas yang baik; diservice on time!
  • Dalaman bas yang bersih dan wangi

sewa bas

sewa bas

sewa bas

Isi Borang Untuk SEBUT HARGA PERCUMA Dan Berpeluang  Dapat Promosi Harga Sewa Van Murah;

[powr-form-builder id=537e9f4f_1506485830]

 

 

Perkhidmatan Selain Sewa Van Murah Oleh Propvan;

 

 

 

 

Share